DIY // Wooden Plant Markers With Pyrography

Häromdagen fick jag hem ett verktyg som jag har velat skaffa ända sedan jag gick i grundskolan och hade träslöjd. Det bästa jag visste med just träslöjd (bortsett från trädoften) var när ens lilla projekt var klart och man fick bränna in namn och datum med brännpennan. För det är precis vad jag har fått hem - en brännpenna! 
 
Planen för min brännpenna sträcker sig dock lite längre än att bara skriva namn och datum, då jag ser framför mig att jag kommer bränna in olika detaljerade mönster snarare än bara text. Som första projekt fick det dock bli det sistnämnda, då jag behövde skyltar för att märka ut vad jag odlar.
 
Att bränna mönster i trä är verkligen sjukt kul och därför lite (läs: mycket) beroendeframkallande, så jag känner på mig att majoriteten av alla smörknivar/skärbrädor/träbestick här hemma inom snar framtid har fått ett eller annat mönster på sig. Hehe.
 

 
 
Detta inlägg är i samarbete med CChobby.se som lät mig testa en av deras brännpennor. Tack för det!