IsaDora Gel Nail Lacquer "Yacht Club"

Nu i vår släpper IsaDora lackkollektionen Yacht Club. Trots det maritima temat med rött, vitt och klarblått innehåller kollektionen även en hel del nyanser som kanske inte vanligtvis kopplas till det marina.
 
Fr. vänster: 210 Top Coat, 251 Gone Sailing, 252 Ocean Splash!, 253 White Sails, 254 Pink Captain, 255 Love Boat, 255 Love Boat, 256 Sundancer, 257 Ship Ahoy!, 259 Yacht Club och 260 Away Days.
 
Fina färger, eller hur? Gel Nail Lacquer är en gellacktyp som härdas i dagsljus eller inomhusbelysning, du behöver med andra ord ingen UV-lampa för att få lacket att härda. Smart! Det enda som behövs är att färglacket kombineras med topplacket i samma serie, efter det ska slutresultatet hålla i en vecka.
 
Har du testat IsaDoras Gel Nail Lacquer? Isåfall, hur länge höll det för dig?
 
 
 
Detta är ett pressutskick.