Dr. Hauschka "The Comeback Limited Edition"

I vår lanserar Dr. Hauschka en Limited Edition-kollektion, helt och hållet bestående av produkter som tidigare utgått. Dessa produkter var så efterfrågade att de bestämde sig för att släppa en hel kollektion där gamla favoriter från tidigare kollektioner samlats. Kul! Detta är tre av dem:
 
Balancing Teint Powder. Ett utjämnande, lystergivande puder med tre färgtoner i ett, för att enkelt kunna anpassas till olika hudtoner. Fantastiskt fin utformning av själva dosan, däremot är jag inte helt såld på doften. Den luktar en hel del ros, vilket jag har lite svårt för. Från 2011 års kollektion "Lavender Dreams".
 
Lipstick Novum "08 Maple Glow". Ett läppstift som ska göra läpparna mjuka och silkeslena tack vare innehållet av bl.a. arganolja. Superfin färg, mjuk textur och hög täckgrad. Detta gillar jag massor! Från 2012 års kollektion "Slow Mood".
 
Eyeshadow Trio. Först och främst:  fin förpackning. Paletten består av tre skuggor: Sparkling Nude, Pearly Rose och Matt Chocolate. Innehåller bl.a. silke, svart te och trollhassel för att verka lugnande runt ögonområdet. Har samma doft som pudret och kommer från 2013 års kollektion "Dear Eyes".
 
Dr. Hauschka säljs bl.a. hos Life! 
 
 
Detta är ett pressutskick.