IsaDora Twist-Up Matt Lips [Spring 2016]

Minns du i höstas, när IsaDora släppte ett gäng mörkare nyanser av sina Twist-Up Matt lips? I vårens kollektion, som går under namnet "Riviera", dyker ytterligare fyra nyanser upp. Den här gången i en ljusare färgskala...
 
Fr. vänster: 49 Bare 'n Beautiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose & 70 Vintage Pink.
 
... och jag är precis lika imponerad som i höstas. IsaDora har verkligen lyckats med färgsättningen, både på tidigare stift och de nya. Formulan är densamma som innan: parfymfri, känns inte det minsta torr på och har jättefin täckgrad.
 
 

Fr. vänster: 50 Naked, 51 Bohemian, 49 Bare n' Beautiful, 69 Nude Rose, 70 Vintage Pink, 64 Queen of Roses, 65 Ruby Gem, 66 Purple Prune & 67 Dark Velvet.
 
Här tillsammans med stiften från höstkollektionen. Tyvärr inte i nummerordning, jag tyckte det passade bättre att visa dem i färgskala. Nu är jag nyfiken! Vilken är din favorit ur serien?
 
 
 
Detta är ett pressutskick, men kom ihåg att mina inlägg alltid utgår från mina egna åsikter, oavsett om jag fått en produkt skickad till mig eller om jag har köpt den själv. Alla recensioner här på sofiamilk.se är därför helt ärliga, så du vet!