Make Up For Ever Spring 2016

 
Med tanke på det ovanligt milda vintervädret känns det inte helt off att snacka om lite vårnyheter som snart landar hos Sephora. I januari 2016 släpper nämligen Make Up For Ever sin vårkollektion, där fokus ligger på att lyfta och framhäva naturliga drag med bas, contouring och en smart liten brynprodukt. Vi kikar!
 
 
Pro Sculpting Palette, 415:-. Precis som många andra märken hakar Make Up For Ever på cream contour-tåget, och släpper en kompakt liten contourpalett anpassad för att vara smidig och lätt att ta med. Paletten består av fyra nyanser: highlight, contour, skimmer och rouge, dessutom medföljer ett litet blad med tips på contourtekniker anpassade för olika ansiktsformer. Jag tycker det är extra roligt att se en contourpalett med ett rouge, däremot verkar det som att paletten endast kommer släppas i en färgsättning. Är man väldigt, väldigt ljus eller har mörkare hy kan det därför vara svårt att få denna att funka.
 

Ultra HD Invisible Cover Concealer, 245:-. Concealern kommer däremot släppas i hela tio nyanser, ovan ser vi Y21. Tanken är att concealern ska vara anpassad till de nya 4k-kamerornas precision, därav namnet. Att detta är något man ser skillnad på rent teknologiskt tvivlar jag på, oavsett ser jag fram emot att testa den och har en känsla av att vi kommer de mycket av denna framöver!
 
 
Pro Sculpting Brow, 250:-. Även om både contourpaletten och concealern ser riktigt fina ut, är det brynpennan som jag är mest taggad på. Denna har jag redan hunnit testa, och hittills är jag förvånansvärt nöjd. Själva stiftet är avlångt och liksom konformat, helt olikt min Brow Wiz som jag vanligtvis använder. Eftersom pennan är såpass bred upplever jag det som att det dessutom går snabbare att fylla i brynen.
Pennan är definitivt åt det torrare hållet, vilket jag gillar, och den nyans jag har (40) känns lagom askig i tonen för att fungera fin till just bryn. En annan spännande grej med pennan är att man kan skruva av den på mitten, där en liten fjäderapplikator med highlighter gömmer sig. Plockepinnbilden ovan visar alltså alla delar av pennan, även om den ju aldrig lär användas med alla delar isär på samma gång. 
Detta är ett pressutskick, men kom ihåg att mina inlägg alltid utgår från mina egna åsikter, oavsett om jag fått en produkt skickad till mig eller om jag har köpt den själv. Alla recensioner här på sofiamilk.se är därför helt ärliga, så du vet!