Foreo LUNA mini

Den senaste tiden har min hy varit helt ur balans. Supertorr, flammig och acnebenägen. Allt på samma gång. Därför blev jag extra glad när jag hittade denna färgglada lilla manick i brevlådan. FOREO var snälla nog att skicka sin LUNA mini till mig - en vattentät rengöringsmaskin för ansiktet, som med hjälp av små, små piggar ska rengöra ansiktet effektivt samtidigt som den är skonsam. Eftersom ytskiktet består av silikon, som är ett icke absorberande material, ska den även vara mer resistent mot bakterier. Dessutom ska en laddning hålla upp till ett år (!). Låter lovande!

Den modell jag har heter LUNA mini, funkar för alla hudtyper och kan ställas in på två olika hastigheter. LUNA finns även i en större storlek som har fler varianter anpassade för olika hydtyper och ännu fler hastighetsinställningar. En annan grej som skiljer mini från originalversionen är att även baksidan har piggar. Dessa är lite grövre än de på framsidan, och är anpassade för en "kraftigare" rengöring. Originalet har istället en baksida med någon typ av anti aging-yta.
Sedan innan har jag en Clarisonic som jag har använt under en tid, så jag tänkte byta ut den mot LUNA mini ett tag för att sedan återkomma med en jämförelse. Låter det intressant?
 
 
Detta är ett pressutskick.