Jul hos Lush: Snow Time

När man får julklappar redan i november kan man inte riktigt låta bli att längta till jul. Lush var snälla nog att skicka deras Frozeninspirerade julklapp Snow Time till mig - ett paket innehållande sex fina julprodukter som jag tror är limited edition (rätta mig om jag har fel!). Vad jag gillar med Snow Time som paket är att dofterna hänger ihop på ett fint sätt, då alla har friska, syrliga och rena dofter såsom citrus och mentol. Skiljer sig alltså en hel del från Lush klassikt supersöta dofter och känns därför som en julklapp som skulle passa  många, inte minst oss Frozen-älskare därute. Dofterna är väl inte särskilt juliga, men är inte mindre trevliga för det! Alla produkter går att köpa separat om du inte känner för att köpa hela paketet. Smart! Nu kikar vi närmre!
 
 
CHRISTINGLE kroppsbalsam. Tjena tandkräm! Christingle är ett mentol- och pepparmintsdoftande kroppsbalsam som appliceras på fuktig hud i duschen, för att sedan sköljas av. Efteråt ska huden lämnas mjuk, återfuktad och med en frisk, ren doft. För dig som gillar att duscha på morgonen och inte vill kladda med hudkrämer lär detta vara en grym tidssparare. Att den dessutom appliceras kylskåpskall och har en galet uppiggande doft lär till och med väcka min morgontrötta hjärna, haha. Jag ser verkligen fram emot att testa denna!
 
 
FROZEN badbomb. Jag måste nästan inkludera Lush egna beskrivning på denna: Vill du ha en badbomb? Vill du plaska runt och leka? Njut av den mest magiska badbomben i hela kungariket. Denna blå, glittrande badbomb har en upplyftande doft av grapefrukt och tunisisk neroli, som kommer tina de allra frostigaste hjärtan. Kliv i badet, ta ett djupt andetag och slå dig fri. Hur passande? Jag som vanligtvis inte gillar grapefrukt måste säga att denna doftar riktigt, riktigt fint. Lagom mängd citrus, mer som en lugnare version av klassiska citrondofter. Frozen ska tydligen färga badvattnet djupblått vilket jag ser fram emot att se.
 
 
 
SNOWMAN duschjelly. En duschjelly är som en duschgel i jellyformat, och är precis lika dallrande som en brylépudding. Haha. Om du vill kan du lägga den i frysen en stund för extra svalkande rengöring. Snowman är helvit, har formen av en snögubbe och beskrivs som motorsdoftande, gissningsvis med inspo från snögubbsnäsor. Kul! Dock känner jag ingen morotsdoft alls, istället har den en rundare, mindre syrlig citrusdoft som jag gissar kommer från citronoljan. Snowman är antagligen min favoritdoft ur hela julklappen. Detta är faktiskt min första duschjelly, så jag är extra nyfiken på att testa denna!
 
FIRST SNOW kroppstalk med glitter. Ett finkornigt kroppstalk, fullproppat med skimmerpartiklar som ska efterlikna gnistrande snöflingor. Även denna doftar citrus och innehåller bl.a. apelsin- och limeolja. Om du vill få ett riktigt skimrigt reslutat och vill att glitterkorna ska fästa bättre rekommenderar jag att grunda med en hudkräm innan. I övrigt är jag lite osäker på hur kroppstalk används då jag faktiskt aldrig har ägt ett innan. Någon av er som har erfarenhet av detta, och vet hur det ska användas?
 
SNOWMAN FUN. Är man osäker på vilken Lushprodukt man vill testa kan någon av deras FUN vara ett alternativ. Denna formbara lera kan nämligen användas som duschtvål, schampo, badskum och handtvätt. Allt i ett! Eftersom leran bryts upp i mindre delar lär den räcka extra länge. Personligen använder jag inte FUN i håret då mitt hår lätt blir torrt av sulfater, men det är såklart en smaksak. Snowman kommer i tre färgade delar med tanken att kunna forma en liten snögubbe. Väldigt sött! Doften är mild och lär därför passa extra bra till barn.
 
 
BAKED ALASKA fast tvål. På andraplats rent doftmässigt kommer Baked Alaska. Jämfört med resterande produkter i paketet har denna absolut mest framträdande citrusdoft, vilket känns perfekt just i en fast tvål. Pigg och ren! Enligt innehållsförteckningen innehåller den kokosolja, vilket alltid är ett plus i mina ögon. Vill du läsa mitt inlägg om kokosolja kan du kika HÄR.
 
Nu är jag nyfiken! Vilken är din julfavorit hos Lush?
 
 
Detta är ett pressutskick, men kom ihåg att mina inlägg alltid utgår från mina egna åsikter, oavsett om jag fått en produkt skickad till mig eller om jag har köpt den själv. Alla recensioner här på sofiamilk.se är därför helt ärliga, så du vet!