Eylure Brow Crayon & Brow Palette

Jag har alltid dragits till Eylures fina förpackningar, men jag har faktiskt inte testat någon av deras produkter förrän nu. Oavsett om förpackningarna är fantastiska är jag inte riktigt lika imponerad av formulan hos deras brynprodukter Brow Crayon och Brow Palette
 
Brow Crayon är en brynpenna som likt Anastasia Beverly Hills Brow Wiz skruvas upp. Pennan är definitivt åt det torrare hållet och är dessutom ganska hård, nästan till den grad att det blir svårt att få pennan att släppa ifrån sig färg överhuvudtaget. Detta får färgen att fästa fläckvis, vilket både gör det svårt att kontrollera mängden färg och få ett jämnt resultat. När färgen väl kommer på plats är det dock till sin fördel att formulan är såpass fast, för den sitter verkligen som berget. 
 
Något jag precis upptäckte är att andra änden av pennan består av en liten minivässare till själva stiftet. Trots att pennan skruvas upp, och därmed inte behöver vässas, blir ju själva stiftet rundat efter användning. Med minivässaren kan man alltså vässa själva stiftet, utan att pennan krymper och genom det blir svårare att arbeta med. Smart! Dock saknar jag en spoolie, som i min mening är absolut nödvändigt för den här typen av produkt.
 
Brow Palette är en triopalett bestående av ett vax, en brynskugga och en vaniljfärgad highlighter. Brynskuggan tycker jag är helt okej. Ganska svagt pigmenterad, vilket kan positivt i just en brynskugga då det annars är lätt att överapplicera. Vaxet känns överflödigt för mig som använder denna bryngelé, däremot tycker jag att det är kanon att paletten innehåller en matt highlighter. Nyansen på denna tycker jag är väldigt fin, och skuggan i sig har bra pigmentering. Dock upplever jag den som något smulig, vilket snabbt gör insidan av förpackningen dammig. Framförallt fäster det i vaxet som blir vitprickigt av skuggan.
 
Har du provat någon av Eylures produkter? Isåfall, vad tyckte du? Jag vet att många gillar deras lösögonfransar som ser helt otroligt fina ut, däremot hittar jag ingen information kring om de är gjorda av djurhår eller inte, så jag vill inte riktigt chansa (jag håller mig till syntetiska fransar och sminkborstar).
 
 
Detta är ett pressutskick.