IsaDora - Royal Matts

Om du gillar matta, bäriga och djupa nyanser lär du bli lika glad som jag över IsaDoras nyheter som släpps nu i veckan. IsaDora har verkligen satsat stort den här hösten, först Rock & Romance, och nu detta! Royal Matts innehåller ett gäng nya nyanser av deras befintliga Twist-Up Matt Lips (som jag har recenserat HÄR) samt en helt ny serie nagellack där slutfinishen är matt. 

Twist-Up Matt Lips, (129:-/st). Fr. vänster: 50 Naked (ej nyhet), 64 Queen of Roses, 65 Ruby Gem, 66 Purple Prune & Dark Velvet.
 
Alltså WOW. Det är faktiskt sällan jag blir såpass imponerad av läpprodukter som jag blir här, men dessa ger jag verkligen full pott färgmässigt (med undantag för 66 Purple Prune som jag tyckte applicerade lite, lite ojämnt, men då petar jag i detaljer på ett annars fint stift). Jag är ingen stor läppstiftsanvändare, och är faktiskt ganska feg när det kommer till mörka stift. Jag tycker verkligen det att är skitsnyggt, men blir lätt avskräckt och känner mig så himla ovan i det, men dessa får mig verkligen att vilja våga bära mer mörkt, trots min feghet. Haha. Formulan är otroligt fin, och trots sin matta formula känns de inte det minsta torra på läpparna. Om alla nyanser har lika bra hållbarhet kommer jag bli väldigt imponerad. Vill även påpeka att de drar aningen mer åt lila än vad jag lyckades fånga på bild, bäst är såklart att kika i verkligheten.
Velvet Matt Nails, (79:-/st). Fr. vänster: 820 Soft Skin, 821 Green Planet, 822 Moody Blues, 823 Grape Royal, 824 Vintage Wine & 825 Black Caviar.
 
Jag gillar verkligen matta lack, och tycker det är kul att marknaden fortsätter breddas med fler varianter. Dock upplever jag många gånger att just matta lack får sämre hållbarhet eftersom man inte kan avsluta med ett topplack som ju stärker ytan, så det ska bli intressant att se hur hållbarheten är på dessa. Måste bara poängtera den snabba torktiden som jag ger ett stort stort jäkla plus för. På bara någon minut blir ytan matt, och redan då är nageln torr. Hurra!
 
 
 
Detta är ett pressutskick, men kom ihåg att mina inlägg alltid utgår från mina egna åsikter, oavsett om jag fått en produkt skickad till mig eller om jag har köpt den själv. Alla recensioner här på sofiamilk.se är därför helt ärliga, så du vet!