OPI Venice Collection A/W-15

HUR fyndiga och genomtänkta är inte OPIs lacknamn? Häromdagen fick jag hem OPIs Venice-kollektion, som går i ett tydligt italienskt tema. Personligen gillar jag den övre raden snäppet mer än den undre (som också är riktigt fin!), trots att vi redan klivit in i hösten. Som du vet bär jag gärna ljusa lack och pasteller året om, och tycker därför att det är riktigt kul att se ett företag som vågar släppa en såpass bred höstkollektion. Hösten måste inte enbart innebära mörka och mustiga färger, så jag ser verkligen positivt på att de har blandat in färger från flera kategorier.
 
Det lack som sticker ut mest för mig är Worth a Pretty Penne. Holy smokes. En koppartonad, metallisk nyans som jag lovar att visa i en lackning snart snart snart.
 
fr. vänster: Baroque... But Still Shopping!, Worth a Pretty Penne, A Great Opera-tunity, Tiramisu for Two, Be There In a Prosecco, I Cannoli Wear OPI, Gelato on My Mind, Purple Palazzo Pants, O Suzi Mio, My Gondola or Yours?, St. Mark's the Spot, Venice the Party?, Gimmie a Lido Kiss, It's a Piazza Cake. Kollektionen innefattar även en mörkare röd som jag inte har, Amore At the Grand Canal.
 
 
Detta är ett pressutskick.