IsaDora Face Sculptor

När det kommer till contouring blir jag alltid lika kluven. YouTube är fullkomligt fullproppat med videos där tjejer och killar mer eller mindre formar om sina ansikten till den grad att de i slutändan ser ut som någon annan. Självklart får man sminka sig precis hur man vill, och om ett välcontourerat ansikte är vad du trivs i - go for it! Det jag menar är att den hårda contouring vi ser så mycket av idag känns lite väl överarbetad, för en lätt skuggning under kindben och längs tinningar + en fin highlight duger mer än väl för vardagsbruk. Jag har själv Anastasias Contour Kit, som jag gillar, men flera av nyanserna känns överflödiga. Minst två av nyanserna är mer eller mindre orörda i min palett.
 
Jag försöker alltid se make up som ett komplement: något som ska förhöja och lyfta de drag du redan har. Därför blev jag extra glad när jag i min brevlåda hittade en enkel och lättförstådd palett för just det ändamålet. Varken mer eller mindre, och det är just det jag gillar.
IsaDoras Face Sculptor är en trio-palett med en kalltonad contourfärg, en varmtonad bronzer och en ljusare nyans som lämpar sig för highlight. Jag har paletten "03 NUDE", men den finns även i en annan variant som inkluderar ett rouge och finns då i fler nyanser. Vad jag gillar med den här typen av palett är att skuggorna även kan användas på ögonen, på så sätt får man ut mycket mer av samma produkt vilket både blir ekonomiskt och sparar plats!
 
Kostar 199:-/18g och finns exempelvis på Eleven.
 
 
Detta är ett pressutskick. Kom ihåg att mina inlägg alltid utgår från mina egna åsikter, oavsett om jag fått en produkt skickad till mig eller om jag har köpt den själv.