Depend O2: nr. 444, protecting base coat & glossy top coat

Tjena spindelhänder! Häromdagen lackade jag mina naglar med Depends minilack 444 från O2-serien. Ett mjukt, varmrosa lack med lättapplicerad formula. Vad jag gillar med Depends nya lackserie är att de har breddat borsten, även i se små lacken! Borsten är lite flygig, men absolut hanterbar och förvånansvärt bra med tanke på att lacken endast kostar 29:-/st. Jag har betydligt dyrare lack med borstar som faktiskt är sämre.
 
Jag passade även på att testa bas- och topplacket för att fullfölja konceptet med ett ökat syregenomsläpp. Baslacket tyckte jag kändes riktigt fint, hade tunn konsistens, var lättapplicerat och torkade snabbt. Precis de egenskaper jag önskar från ett standardbaslack. Topplacket imponerade däremot inte riktigt lika mycket. Trots att färglacket hade torkat helt drog borsten med sig färg upp, så innan jag doppade ner den i flaskan igen fick jag torka av stråna, som ju blev rosa. Den lackade ytan blev blank och jämn till en början, men trots försiktighet blev det märken i ytan några timmar efter att lacket hade torkat. Mest synligt är det på ringfingret ovan. Det är svårt att jämföra sig med mitt favoritlack från SecheVite, som ju är väldigt stöttåligt när det väl har torkat. Depends topplack är helt okej, och jag måste ge det ett plus för det ökade syregenomsläppet. Positivt är även att kombinationen av de tre lacken hittills har haft riktigt bra hållbarhet.
 
 
Detta är ett pressutskick.