Depend Foundation Ridgefiller

En förutsättning för att din manikyr ska få ett fint resultat som håller länge, är ett bra grundarbete. En viktig del är därför att använda ett bra baslack. Depends Foundation Ridgefiller innehåller små microfibrer som ska fylla ut nagelytan och återge liv till naglarna. Dessutom innehåller den små, små violetta pigment som ska hjälpa till att reducera eventuella missfärgningar i nageln. Lite som silverschampo fungerar för ett blondt hår som har gulnat.
 
Jag tycker det här lacket är fantastiskt bra. Konsistensen är tunn utan att bli för rinnig, och trots att jag har använt det många gånger blir lacket i flaskan inte segt som det annars kan bli efter ett tag. Detta gör det otroligt lättapplicerat. De lila pigmenten ser man endast om man kollar riktigt, riktigt noga, och är alltså inget som syns på avstånd (vilket jag var lite orolig för). Nagelytan blir jämnare än innan och det känns som en riktigt bra förberedelseprodukt inför färglacket. Jag tycker faktiskt det är jäkligt roligt att måla naglarna, och därför är mina naglar sällan omålade. Däremot finns det dagar då jag vill ha ett naturligt resultat utan färg på naglarna, men att nageln ändå inte ska se matt och livlös ut. Detta lack ger inte mycket glans, men får naglarna att se naturligt friska och fräscha ut. Jag vågar nog säga att det är det bästa baslacket jag har testat.
 
Kostar 99:- och finns t.ex. här.
5/5