SOFIAMILK - Essie - Spin The Bottle

Essie - Spin The Bottle


Nails, Products, Reviews //
Förra våren släppte Essie, som vanligt, en tillfällig nagellackskollektion. Ur kollektionen "Spin The Bottle" köpte jag en flaska med samma namn, som jag verkligen fastnade för. Lika mycket som jag älskade färgen, ville jag inte fästa mig vid det för mycket eftersom jag inte skulle kunna köpa den igen. Trodde jag! Du kan gissa om jag blev glad när jag upptäckte att spin the bottle numer ingår i Essies ordinarie sortiment. Nagellacksfantasten inom mig jublar!
 
Till skillnad från limo-scene (som jag skrev om häromdagen) är spin the bottle ett krämlack med fulltäckning, är inte lika ljustonat och saknar den där tydliga hinten av rosa. Det unika med den här nyansen är att det inte spelar någon roll om jag är vinterljus eller sommarbrun - färgen kompletterar ändå min hudton. Vissa nudelack kan se helknasiga ut på mig om undertonen slår fel. Jag totalälskar detta lack och är glad att jag inte behöver snåla med det längre. Den enda minuset är att det krävs tre lager för att få fulltäckning, men när man väl når dit är färgen magisk. Lagren torkar ändå relativt snabbt, så det rör mig inte så mycket.
 
På bilderna i det här inlägget har lacket suttit i tre dagar, och har lite, lite släpp på vänster pekfinger. Baslacket jag använde är Depends Foundation Ridgefiller (recension här) och topplacket är, som alltid, från SecheVite.
 
 
10:06 | | ⇣
Essie, essie nail polish
Molly //

Jag har också det lacket! Det är verkligen helt perfekt, har det på mig just nu haha :)

Svar: Visst är det grymt! Älskar nyansen!
SOFIAMILK

ISA //

oj jäklar vilken snygg färg! och bra naglar måste jag säga :D

Svar: Eller hur, så jäkla fin färg. Haha, tusen tack! Kul att du tycker det!
SOFIAMILK

Klara //

Men åååh, vad fin den färgen är på dig! Det är så himla sant men lustigt det där med hudton + nagellacksfärg - jag köpte Essies "Eternal Optimist", som är superfint nuderosa på mig, men det blir helt knäpp kombo med hudtonen då min mamma eller syster använder lacket.

Svar: Åh, tack snälla! Ja, visst är det knepigt det där. Tänk att så närliggande nyanser på lack kan skilja så mycket från person till person. Jag har t.ex. Sunset Sail från China Glaze, ett persikofärgat nudelack som är jättefin i flaskan men får mina naglar att se sjuka ut. Så synd!
SOFIAMILK

Upp ⇡