SOFIAMILK - Lösögonfransar hos Depend

Lösögonfransar hos Depend


Nyligen släppte Depend fyra nya set lösögonfransar. Alla fyra har transparenta band, vilket är något jag föredrar på lösögonfransar då det ger möjligheten att skippa eyeliner. Jag är ingen stor användare av lösfransar i vanliga fall, åtminstone inte till vardags, och de gånger jag använder det (med undantag för i mina halloweensminkningar, såklart) brukar jag köra på Depends individuella fransar för att få en mer naturlig look. Trots detta är jag riktigt nyfiken på dessa, de ser onekligen fina ut!
 
 
KAYLA. På förpackningen står det att de ska ha "inslag av glitter", vilket jag inte ser skymten av. Inte mig emot, jag tycker de ser fina och relativt naturliga ut och tror faktiskt inte att de skulle göra sig bättre med glitter. Ser fram emot att testa dem!
 
ALAYAH. Riktiga rådjursfransar! Tittar man lite närmre ser man att dessa har en blandning av svarta och bruna strån, vilket ger ett mer naturligt intryck utan att för den delen bli mesigt. Något jag lägger märke till är att de är ganska raka, jag hade gärna sett lite mer böj på en såpass "tung" frans.
 
FAITH. Påminner lite om Ardell Demi Wispies, men är inte helt identiska. Kanske kan de vara ett alternativ då Demi Wispies inte är helt lätta att få tag i. Gillar att de är tätare närmare ögat och tunnas av längre ut.
 
GRACE. Långa, jämna och täta fransar. Fina, men blir i min mening lite för enformiga. När alla fransar är lika långa och med såpass jämn fördelning ser det enkelt onaturligt och får lite för mycket solfjädereffekt. Helt och hållet en smaksak dock, kan tänka mig att många kommer gilla dessa!
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
17:28 | | ⇣
Alayah, Depend, Depend lösögonfransar, Faith, False lashes, Grace, Kayla, Pressutskick, false eyelashes, lösögonfransar, press release, sofiamilk, sofiamilk.se
- M A R I A E L I S A B E T H - MILLIONWISHES.SE - //

Din blogg är verkligen magisk! Designen, bilderna, alla DIY's! Helt... WOW!

Svar: Tusen, tusen tack! Detta gör mig SÅ glad. Jättekul att du har hittat hit!
SOFIAMILK

Linnéa Olsson //

Ser superfina ut! Dock hatar jag Depends ögonfranslim. Finns inget utrymme för att flytta omrking på dem utan man får lim överallt och det sitter kvar rester i eeeevigheter. Gillar Ardelles lim dock :)

Svar: Visst är de fina? Jag brukar aldrig använda lim som följer med fransar, så jag kan inte uttala mig om hur Depends funkar ;) Kör alltid på DUO.
SOFIAMILK

Helena //

Det bästa med Alayah fransarna är att de är näst intill identiska med Macs #35 fransar (som nästan alltid är slut och dessutom dyrare än dessa). :)

Svar: Fick googla, och ja - de är verkligen lika! Jag brukar inte handla från MAC, men för de som gör det lär ju detta vara ett fint budgetalternativ :)
SOFIAMILK

Upp ⇡