SOFIAMILK - IsaDora Twist-Up Matt Lips [Spring 2016]

IsaDora Twist-Up Matt Lips [Spring 2016]


Minns du i höstas, när IsaDora släppte ett gäng mörkare nyanser av sina Twist-Up Matt lips? I vårens kollektion, som går under namnet "Riviera", dyker ytterligare fyra nyanser upp. Den här gången i en ljusare färgskala...
 
Fr. vänster: 49 Bare 'n Beautiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose & 70 Vintage Pink.
 
... och jag är precis lika imponerad som i höstas. IsaDora har verkligen lyckats med färgsättningen, både på tidigare stift och de nya. Formulan är densamma som innan: parfymfri, känns inte det minsta torr på och har jättefin täckgrad.
 
 
Fr. vänster: 50 Naked, 51 Bohemian, 49 Bare n' Beautiful, 69 Nude Rose, 70 Vintage Pink, 64 Queen of Roses, 65 Ruby Gem, 66 Purple Prune & 67 Dark Velvet.
 
Här tillsammans med stiften från höstkollektionen. Tyvärr inte i nummerordning, jag tyckte det passade bättre att visa dem i färgskala. Nu är jag nyfiken! Vilken är din favorit ur serien?
 
 
 
Detta är ett pressutskick, men kom ihåg att mina inlägg alltid utgår från mina egna åsikter, oavsett om jag fått en produkt skickad till mig eller om jag har köpt den själv. Alla recensioner här på sofiamilk.se är därför helt ärliga, så du vet!
 
 
18:36 | | ⇣
IsaDora vårkollektion, Isadora, Riviera, Spring 2016, isadora twist-up matt lips, lipstick, läppstift, matt läppstift, matte lips, sofiamilk, sofiamilk.se, twist-up, twist-up matt lips
Klara //

Åååh, något av dessa ska jag unna mig när tentan är ur världen. Superfina färger!

Svar: Visst är de fina! Lycka till med tentan!
SOFIAMILK

Alexandra Park //

Gillade Bare n' Beautiful-färgen! Den kanske man skulle köpa sig! :-D

Svar: Håller med, den är verkligen superfin!
SOFIAMILK

Julia //

Åh vad fina! Gillar att du visar upp dem i färgskalan! Det finns inte möjlighet att du kan swatcha dessa så man får en bättre uppfattning av färgerna? :)

Svar: Kul att höra! Ska försöka ordna det!
SOFIAMILK

Upp ⇡