SOFIAMILK - IsaDora Twin Tip Eyeliner

IsaDora Twin Tip Eyeliner


Makeup, Press releases, Products //
I perfekt timing till att min eyeliner tog slut fick jag hem denna lilla eyeliner i brevlådan. IsaDoras Twin Tip Eyeliner är en eyeliner med rundad applikator, med andra ord lite annorlunda mot de spetsiga filteyeliners jag vanligtvis brukar hålla mig till. När jag först läste "Twin Tip" kopplade jag det till twintipskidor (hehe) och tänkte att det på liknande sätt skulle vara något i var ände, men här menar de istället att applikatorn har två olika bredder. Ungefär som på en kalligrafipenna, så att man lätt kan anpassa bredden på linjen...
... och visst fyller det sin funktion, även om den tunnaste linjen inte riktigt blir så tunn som jag kanske hade önskat. Dessutom känns den lite, lite vattnig i konsistensen, men det kan också bero på att den är helt ny. Jag har bara hunnit testa den en gång, men min spontana tanke är att änden är såpass rundad att det blir svårt att få spetsen på vingen knivskarp, men det handlar nog lika mycket om vana. Jag ska definitivt ge den fler försök innan jag ger ett slutgiltigt utlåtande. Hittills känns den alltså helt okej, varken mer eller mindre.
Om du är intresserad av en mer detaljerad recension längre fram är det bara att säga till!
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
15:21 | | ⇣
IsaDora Twin Tip Eyeliner, Isadora, Liquid Eyeliner, black eyeliner, cat eye, eyeliner, felt tip eyeliner, sofiamilk, sofiamilk.se, svart eyeliner
Anna Munkhammar //

Funderat på den där men inte blivit att jag köpt. Fördelen kan ju vara att de med en skarp spets ofta torkar ut och blir dåliga längst ut efter ett tag. Kanske håller den här längre?

Svar: Det har du rätt i, det har jag inte tänkt på! Tror trots allt att jag kommer hålla mig till de spetsigare varianterna, för så länge de håller sig icke-torra tycker jag att de är grymma ;)
SOFIAMILK

Upp ⇡