SOFIAMILK - Depend Five Shades of Sorbet

Depend Five Shades of Sorbet


Nails, Press releases, Products //
Som du kanske vet vid det här laget är matta lack och pasteller några av mina favoritegenskaper hos nagellack. Kombinera båda och resultatet blir Depends nya kollektion Sorbet: en ljus kollektion med fem superfina nyanser. Finishen är semimatt, men vill man få dem helt matta kan man avsluta med ett lager av Matte Top Coat ur O2-serien. Gillar du nyanserna men inte är såld på matta naglar kan du istället avsluta med ett vanligt topplack för att få fram mer glans. Smart!

 
Fr. vänster: 4083 Grape Sorbet, 4084 Mint Sorbet, 4085 Apricot Sorbet, 4086 Pear Sorbet och 4087 Frozen Sorbet.
 
Hur fina? Som små isglassar. Här är de målade i tre tunna lager utan topplack, men lite beroende på appliceringsteknik kan två lager räcka. Mina favoriter är de tre första, vilka gillar du bäst?
 
Lacken släpps v. 9 och kommer kosta 29:-/st.
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
13:44 | | ⇣
4083 Grape Sorbet, 4084 Mint Sorbet, 4085 Apricot Sorbet, 4086 Pear Sorbet, 4087 Frozen Sorbe, Depend, Depend O2, Depend Sorbet, Depend vårkollektion 2016, Five Shades of Sorbet, nail wheel, pastel nails, pastell, spring nail polishes, swatch, swatches, vårkollektion, vårlack
Felicia //

Så fina färger :)

Svar: Håller med, superfina!
SOFIAMILK

Erica //

Härliga färger, de tre sista är nog mina favoriter!

Svar: Visst är de fina!
SOFIAMILK

Johanna //

Älskar färgerna! <3

Svar: Me too!
SOFIAMILK

JUNITJEJ //

Vilka underbara färger!

Svar: Eller hur :)
SOFIAMILK

Sandra Snellman //

Så fina och våriga! Gillar det tredje och det sista

Svar: Ja, visst är de fina!
SOFIAMILK

Lina Fransson //

Jag tycker de är jättefina men är de inte väldigt lika Depends Garden Dreams som de hade typ förra våren? aja, pasteller är aldrig fel och det är inte matta naglar heller så jag tycker det är en fullpoängare :)!

Svar: Jo det har du kanske rätt i, jag fick googla och visst påminner de om varandra. Inte helt ovanligt med pasteller i vårkollektioner dock, så jag är inte förvånad haha ;)
SOFIAMILK

Upp ⇡