SOFIAMILK - Sigma 2X Spa Brush Cleaning Glove

Sigma 2X Spa Brush Cleaning Glove


Makeup, Products, Reviews //
Sigma Spa 2X Brush Cleaning Glove är en gummihandske som med hjälp av räfflade ytor ska underlätta penseltvätten. Jag tillhör dem som inte direkt tycker penseltvätt är det roligaste man kan lägga tid på (mest eftersom jag avskyr russinhänder) så allt som gör det hela lite roligare är välkommet!
 
Denna knepiga handske ska alltså fungera ungefär som en tvättbräda för dina sminkredskap, med ytor anpassade för rengöring av olika typer av borstar. Ena sidan är till för större borstar, andra sidan är anpassad för mindre penslar som kräver mer precision i rengöringen.
 
Så, är den verkligen nödvändig? Mjo, på sätt och vis. Det beror egentligen helt på ditt behov. Använder du inte mer än några få borstar till vardags tycker jag inte det är mer än att man kan tvätta dem som vanligt, men om man som jag hellre har flera likvärdiga borstar för att alltid ha rena tillhands, och därmed tvättar mer sällan (och då fler borstar per tvättomgång) tycker jag absolut att den är köpvärd. Jag upplever att jag använder mindre rengöring, men att penslarna ändå blir renare tack vare att handskens textur når in mellan stråna på ett sätt som händerna aldrig kan. Borstarna blir rena snabbare och man ser lättare när skummet blir helt vitt mot handsken. Det viktigaste och nästan avgörande för mig är dock att jag slipper blöta ner händerna. Bara en sån sak!
 
Finns t.ex. på eleven.se för 349:-
 
 
10:52 | | ⇣
Sigma, Sigma 2X Spa Brush Cleaning Glove, Sigma Glove
Upp ⇡